Connect with us

newspass.ro

Tranzacție neașteptată: Los Angeles Magazine a fost preluată de o firmă de avocatură

Tranzacție neașteptată: Los Angeles Magazine a fost preluată de către o firmă de avocatură

Business

Tranzacție neașteptată: Los Angeles Magazine a fost preluată de o firmă de avocatură

Sursa Foto: Los Angeles Magazine

Tranzacție neașteptată: Los Angeles Magazine a fost preluată de o firmă de avocatură

Grupul de reviste Los Angeles a fost cumpărat de către firma de avocatură Engine Vision Media, a celebrilor avocați Mark Geragos și Ben Meiselas. Aceștia au anunțat că au în plan să investească în mai mult conținut, plus alte schimbări. Sediul revistei se va muta de pe Wilshire Boulevard în clădirea istorică Engine Company No. 28 situată chiar în centrul orașului Los Angeles. Cei doi investitori au cumpărat Los Angeles Magazine, Pasadena Magazine și Orange Coast magazine, potrivit Hollywood Reporter.

Los Angeles Magazine a fost preluată de o firmă de avocatură

Grupul de reviste Los Angeles Magazine a fost preluat de către doi avocați celebri, care au reprezentat vedete internaționale. Este vorba despre Mark Geragos și Ben Meiselas care dețin compania Engine Vision. Potrivit The Hollywood Reporter, aceștia sunt acum proprietarii Los Angeles Magazine, Pasadena Magazine și Orange Coast Magazine. În urma acestei tranzacții, sediul revistei se va muta în clădirea Engine Company, din Los Angeles. Într-un comunicat de presă care anunță vânzarea, compania Engine Vision și-a dezvăluit planurile pentru perioada următoare. Astfel, se pare că cei doi avocați plănuiesc să investească în mai mult conținut pentru revistă, să îmbunătățească prezența revistelor în online și să extindă lista de evenimente live găzduite de acestea.

“Ca o persoană care s-a născut în centrul orașului Los Angeles și a crescut în zona Pasadena, este un vis să ajut la administrarea moștenirii acestor trei reviste incredibile și să ofer resursele necesare pentru a le duce la nivelul următor cu o viziune pozitivă care celebrează comunitățile pe care aceste reviste le servesc”, a declarat Mark Geragos.

Ben Meiselas a declarat că abia așteaptă să stabilească o viziune clară pentru ca aceste reviste să devină o sursă de încredere de informații în comunitate.

Ultima vânzare de reviste din Los Angeles a avut loc în 2017 când Emmis Communications a vândut mai multe titluri către Hour Media, o companie cu sediul în Detroit. Potrivit sursei citate, aceasta deține Hour Detroit, revista Sacramento, revista Atlanta, Orange Coast și altele.

Tirajul brut al Los Angeles din 2020 era de 120.000 de exemplare lunar. La acea vreme, noii proprietari au concediat-o pe editoarea Mary Melton și l-au angajat pe Maer Roshan ca redactor-șef. Roshan va rămâne în această funcție în cadrul Engine Vision.

Avocații Mark Geragos și Ben Meiselas, căutați de vedetele de la Hollywood

Cei doi avocați care au preluat grupul de reviste Los Angeles Magazine sunt celebri la Hollywood. Ei au reprezentat mai multe vedete internaționale, nume sonore în diferite domenii de activitate. De exemplu, Mark Geragos i-a avut drept clienți pe Michael Jackson, Winona Ryder, Chris Brown, Sean Combs și Nicole Richie. De cealaltă parte, Ben Meiselas este co-fondator al Kaepernick Publishing, colaborează cu Geragos&Geragos și îl reprezintă pe fostul fundaș din NFL Colin Kaepernick în toate demersurile sale juridice și de business. Meiselas îl reprezintă pe acesta în contractul său cu Disney.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top