Connect with us

newspass.ro

Un maratonist de 50 de ani a fumat pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri

Un maratonist de 50 de ani a fumat pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri

World

Un maratonist de 50 de ani a fumat pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri

Sursa Foto: The Crowd

Un maratonist de 50 de ani a fumat pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri

Un bărbat în vârstă de 50 de ani care a participat la un maraton a fumat pe tot parcursul cursei. Sportivul din China a încheiat maratonul în trei ore și jumătate timp în care a fumat permanent. Imaginile cu bărbatul care aleargă cu țigara în gură au devenit virale. Potrivit DailyMail, omul este cunoscut sub numele de Unchiul Chen și se comportă atipic față de un sportiv obișnuit. Este cunoscut faptul că sportivii nu au vicii și sunt foarte atenți la sănătatea lor, dar iată că acesta nu ține cont de reguli.

Un maratonist a fumat pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a devenit viral după ce a fumat non-stop în timpul maratonului. Nu a renunțat la țigară deloc pe parcursul celor 42 de kilometri pe care i-a făcut în trei ore și jumătate. Sursa citată notează că la maraton au participat aproximativ 1500 de alergători, iar Chan a terminat pe locul 574.

Timpul reușit de sportivul chinez a fost de 3 ore, 28 de minute și 45 de secunde. Canadian Running Magazine relatează că bărbatul a devenit celebru datorită faptului că fumează în timp ce aleargă la competiții sportive. Unchiul Chan a participat la Maratonul Guangzhou din 2018 și la Xiamen 2019 și a fumat pe tot parcursul competițiilor.

I se spune fratele fumător și a devenit celebru în urma participării la un maraton din 2017. În timp ce unii internauți îi laudă performanța, alții îl văd ca pe un exemplu negativ.

Reacțiile internauților la imaginile cu sportivul care fumează la maraton

Se știe că sportivii sunt foarte atenți la stilul lor de viață, care evident include și alimentația. Nu au vicii și în niciun caz nu fumează în timpul competiților sportive. Totuși nu există reguli care să le interzică maratoniștilor să fumeze în timpul competiției, iar unchiul Chan știe asta.

Iată câteva dintre reacțiile internauților la imaginile cu sportivul chinez care fumează în timpul competiției sportive:

“Deci așa arată performanța!/ Imaginați-vă că sunteți blocat în spatele lui toată cursa/Iată-l pe eroul meu! Priviți-l cum fumează!/ De obicei aleargă 250 km pe zi. Asta era o pauză de fumat/ Nimic rău în a fuma în timp ce alergi. Cu toții facem asta”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Se vehiculează că unchiul Chan a participat și la ultramaratoane unde, de asemenea, a fumat netingherit.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top