Connect with us

newspass.ro

Un nou parc tematic Harry Potter pentru fanii seriei de filme cu vrăjitori. Unde va fi amenajat

Un nou parc tematic Harry Potter pentru fanii seriei de filme cu vrăjitori. Unde va fi amenajat

Business

Un nou parc tematic Harry Potter pentru fanii seriei de filme cu vrăjitori. Unde va fi amenajat

Un nou parc tematic Harry Potter pentru fanii seriei de filme cu vrăjitori. Unde va fi amenajat

Lumea magică a lui Harry Potter va fi dezvăluită fanilor din toată lumea grație unui nou studio ce va fi inaugurat curând. Noul tărâm tematic promite să îl aducă pe Harry în fața admiratorilor săi, mai aproape ca oricând. Potrivit The Sun, studioul va fi construit pe insula Yas Island din Abu Dhabi în cadrul celui mai mare parc tematic acoperit din lume, Warner Bros. World Abu Dhabi. Compania americană specializată în producerea de filme și spectacole tv a promis că îi va invita pe fanii Harry Potter să intre în locații iconice din lumea vrăjitorilor.

O nouă lume magică a lui Harry Potter va fi dezvăluită publicului

Un nou studio va fi construit în parcul tematic de distracții Warner Bros din Abu Dhabi. Detaliile specifice sunt puține, însă Warner Bros anunță că va fi ceva măreț, un teren spectaculos care se va alătura celor șase deja existente în parcul tematic din Emiratele Arabe Unite.

Se pare că poveștile originale ale lui Harry Potter și seria de filme de succes continuă să captiveze și să inspire sute de milioane de fani din întreaga lume. Astfel, Global Themed Entertainment va extinde Warner Bros. World Abu Dhabi pentru a da viață acestei experiențe magice. Fanii vor avea la dispoziție o destinație nouă, spectaculoasă, un tărâm tematic Harry Potter. În Abu Dhabi sunt și studiourile pentru Bedrock, Dynamite Gulch, Cartoon Junction, Gotham City și Metropolis.

Nu a fost dezvăluită încă data la care va fi inaugurat noul studio Harry Potter, dar fanii din întreaga lume deja s-au entuziasmat. Studioul va fi cea mai nouă atracție marca Harry Potter, după Harry Potter New York, Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter, Warner Bros. Studio Tour Tokyo. Totodată mai există și The Wizarding World of Harry Potter în Orlando, Florida.

“Suntem foarte mândri de parteneriatul nostru continuu cu Warner Bros. Discovery și suntem încântați să aducem această premieră fermecătoare în Orientul Mijlociu, dar și în întreaga lume.”, a declarat Mohamed Khalifa Al Mubarak, președintele Miral, potrivit Wizardingworld.

Tot el a spus că lumea vrăjitorilor oferă povești grozave atât pentru copii, cât și pentru adulți. Fani de toate vârstele se vor bucura de acest nou tărâm magic plin cu surprize. Se pare că nu este singurul teren tematic care se va deschide în curând.

Parc tematic Gigantosaurus în Marea Britanie

Un land tematic Gigantosaurus va fi deschis în Marea Britanie în următorii doi ani, potrivit The Sun. Noul parc de joacă interactiv, cu o suprafață de 16.187 mp se va concentra în jurul emisiunii tv de renume internațional.

Serialul animat Gigantosaurus este difuzat în întreaga lume atât pe Disney + cât și pe platforma de streaming Netflix. Noua atracție va fi creată în cadrul parcului existent de 343982 mp de la ROARR! Dinosaur Adventure din Norfolk.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top