Connect with us

newspass.ro

Val de critici pentru Gwen Stefani care a spus că este japoneză

Val de critici pentru Gwen Stefani care a spus că este japoneză

Media

Val de critici pentru Gwen Stefani care a spus că este japoneză

Val de critici pentru Gwen Stefani care a spus că este japoneză

Gwen Stefani se află în jurul unui scandal provocat de declarațiile pe care aceasta le-a făcut. Artista a reușit să stârnească revolta publicului după un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Allure. Cântăreața a fost aspru criticată pentru comentariile făcute despre afinitatea ei pentru Japonia, în timp ce își promova propriul brand. Articolul care conține interviul cu pricina a fost publicat recent, scrie CNN.

Gwen Stefani luată în colimator de public

Celebra artistă a stârnit un val de reacții de dezaprobare în urma unui interviu pe care l-a acordat recent. Cântăreața în vârstă de 53 de ani a vorbit despre influențele sale japoneze, afirmând la un moment dat: Doamne, sunt japoneză și nu știam! Afirmația a fost făcută după ce Gwen Stefani a fost întrebată despre colecția de parfumuri “Harajuku Lovers” din 2008. Artista și-a amintit de o călătorie de-a sa în Japonia și despre începuturile sale muzicale.

La începutul anilor 2000, Gwen Stefani apărea pe covorul roșu cu un grup de patru dansatoare japoneze Maya Chino (supranumită “Love”), Jennifer Kita (“Angel”), Rino Nakasone (“Music”) și Mayuko Kitayama (“Baby”).

Anii au trecut, iar artista s-a lansat în lumea afacerilor cu o colecție de parfumuri Harajuku Lovers (2018) a cărei reclamă a împrumutat foarte mult din subcultura japoneză colorată.

De-a lungul timpului, Stefani a fost des criticată din cauza faptului că și-a însușit cultura japoneză. Recent, într-un interviu, ea a povestit despre faptul că tatăl ei pleca des în călătorii de afaceri în Japonia. Se întorcea de fiecare dată cu tot felul de povești și întâmplări care o fascinau și astfel a ajuns să iubească această țară.

Mai mult decât atât artista a spus că atunci când a vizitat prima dată zona Harajuku din Tokio a crezut că este japoneză.

“Dacă oamenii mă vor critica pentru că sunt un fan al unui lucru frumos și împărtășesc asta, atunci nu mi se pare corect. Dacă nu am fi cumpărat, vândut și schimbat culturile noastre, nu am fi avut atâta frumusețe”, a declarat Gwen Stefani.

Val de critici pentru Gwen Stefani care a spus că este japoneză

Sursa foto: TODAY

Reacții între uimire și furie

În urma acestor declarații, pe rețelele sociale au apărut numeroase reacții care variază de la uimire la furie. Reporterul The Cut, Olivia Truffaut-Wong a acuzat-o pe artistă că folosește femeile asiatice ca recuzită pentru a o ajuta să se îmbogățească.

Chestionată pe marginea acestui subiect, echipa artistei a declarat că s-a înțeles greșit ceea ce ea a spus, fără să facă alte alte precizări.

Tatăl lui Gwen Stefani este de origine italiano-americană și lucrează la compania japoneză Yamaha. El ocupă funcția de director executiv de marketing.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top