Connect with us

newspass.ro

Vila în care Harry și Meghan au filmat documentarul Netflix, scoasă la vânzare

Vila în care Harry și Meghan au filmat documentarul Netflix, scoasă la vânzare

Business

Vila în care Harry și Meghan au filmat documentarul Netflix, scoasă la vânzare

Sursa Foto: Novyny Live

Vila în care Harry și Meghan au filmat documentarul Netflix, scoasă la vânzare

Vila somptuoasă în care Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au filmat pentru documentarul de pe Netflix a fost scoasă la vânzare. Și-au pus pe tavă viața personală, dar nu au vrut să primească publicul în casa în care trăiesc de zi cu zi, ci într-un alt spațiu asemănător. Filmările pentru serialul care îi are drept protagoniști s-au încheiat, iar vila a fost scoasă la vânzare pentru prețul de 33,5 milioane de dolari, scrie Hollywood Reporter. Locația are o suprafață de 12.804 mp și este amplasată pe mai mult de 8000mp.  Vila se află la o distanță de 4,5 km de cea în care Harry și Meghan locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor.

Se vinde vila în care Harry și Meghan au filmat documentarul Netflix

Fanii Prințului Harry și a soției sale, Meghan, au ocazia să cumpere locuința în care cei doi au filmat serialul documentar de pe Netflix care le poartă numele. Harry și actrița Meghan Markle și-au pus viața pe tavă în fața publicului larg, dar au ales să nu filmeze în propria lor casă. Pentru documentarul de pe Netflix, cei doi au filmat într-o vilă situată la o distanță de 4,5 km de casa lor. Este o vilă care seamănă mult cu cea în care cuplul locuiește împreună cu cei doi copii: Archie și Lilibet.

Proprietatea care a devenit faimoasă este acum scoasă la vânzare. Vila a fost scoasă la vânzare pentru un preț de 33,5 milioane de dolari și are o suprafață de 12.804 metri pătrați spațiu de locuit.

Se pare că lui Harry și Meghan le-a plăcut această proprietate și au ales-o ca locație pentru filmările documentarului de pe Netflix. Cei doi locuiesc în apropiere, mai exact în Montecito, California, într-un conac de milioane de dolari.

Amplasată pe un teren de peste 8000 de mp, cu o priveliște spectaculoasă asupra munților și oceanului, vila înglobează șase dormitoare și șase băi complete, și încă două băi între casa principală și casa de oaspeți.

Deasupra casei de oaspeți se află un garaj în care încap trei mașini, scrie Hollywood Reporter.

Sursa Foto: Montecito Realestate

Harry și Meghan nu au ales întâmplător această locație

Proprietatea seamănă mult cu cea în care locuiesc Harry și Meghan. Nu a fost aleasă întâmplător, ci tocmai pentru că respectă stilul agreat de cei doi și se află foarte aproape de conacul lor din Montecito.

Vila a fost proiectată de arhitecții Don Nulty și J.F. Brennan, în timp ce de designul interior s-a ocupat Natasha Baradaran.

Sursa Foto: Dwell

Livingul extrem de generos este deschis de un trio de uși franțuzești arcuite, iar biblioteca are lambriuri din lemn lustruit, un șemineu baronial și o ușă secretă care duce la apartamentul principal de la etaj.

Zonele mai puțin formale din interiorul vilei cu două etaje includ o bucătărie imensă care duce spre o cameră mare, de familie. Vila mai include o sală de cu șemineu și bar, sală de jocuri pentru copii și pentru adulți, un salon de meditație și o sală pentru gimnastică.

Potrivit sursei citate, registrele fiscale îl identifică pe vânzător ca fiind omul de afaceri Mark Schulhof care a cumpărat proprietatea în 2013 pentru aproximativ 14,6 milioane de dolari.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top