Connect with us

newspass.ro

WhatsApp lansează o nouă funcție. Cum îi ajută pe utilizatori

WhatsApp lansează o nouă funcție. Cum îi ajută pe utilizatori

Business

WhatsApp lansează o nouă funcție. Cum îi ajută pe utilizatori

Sursa Foto: InfoBAE

WhatsApp lansează o nouă funcție. Cum îi ajută pe utilizatori

WhatsApp lansează o nouă funcție care vine în ajutorul utilizatorilor. Aplicația gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și nu numai lucrează la posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Noua funcție ar urma să se extindă rapid la nivel mondial în următoarele zile, potrivit Wabetainfo. Opțiunea a fost solicitată de mult timp, existând deja la alte aplicații concurente.

O nouă funcție WhatsApp va fi lansată în curând

WhatsApp începe implementarea unei noi funcții care ne va permite să ne trimitem mesaje singuri. Noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicației pentru iPhone (iOs), dar și în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android. În următoarele zile noua funcție ar trebui să se extindă rapid la nivel mondial.

Concret, în capturile de ecran publicate de primii utilizatori, apare posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri prin prezența contactului you chiar în fruntea listei din agenda personală. Se poate adăuga o poză de profil și un status.

Dând click se deschide automat un fel de autoconversație ce ne poate fi utilă în mai multe moduri. De exemplu, ne putem trimite notițe, linkuri, numere de telefon, imagini și documente. Toate acestea pot fi deschise și în modul multi-device pe computer sau tablete.

Noua funcție oferă posibilitatea de a fixa conversația în partea de sus a listei și crearea unei comenzi rapide pentru a apela imediat conversația. Tot ce trebuie să faci este să apeși câteva secunde pe previzualizare și opțiunea fixează sau crează o legătură directă.

Mesageria deținută de Meta are o funcție pe care o poți folosi pentru a discuta cu tine însuți. Aceasta este complet sigură și nu necesită instalarea niciunei aplicații sau software de la terți.

WhatsApp lansează o nouă funcție. Cum îi ajută pe utilizatori

Sursa Foto: 91Mobiles

Care sunt pașii pentru WhatsApp self-chat

Potrivit 91Mobiles, pașii de urmat pentru a utiliza funcția WhatsApp self-chat sunt următorii: deschide browserul de pe dispozitivul pe care vrei să folosești funcția de self-chatting WhatsApp

– copiază și lipește sau tastează “wa.me//” în bara de adrese și adăugă numărul personal de WhatsApp împreună cu codul țării (fără spațiere).

-apăsă butonul de căutare și vei fi redirecționat către o pagină WhatsApp, cu numărul tău în partea de sus și cu butonul “Tap To Share” (Apăsați pentru a partaja).

-click pe acesta sau alege “Continue to chat” din caseta de dialog care apare. Dacă faci asta de pe desktop, vei obține caseta de dialog “Open WhatsApp” (Deschideți WhatsApp)

Pagina te va redirecționa către WhatsApp, unde poți începe chatul cu tine. Vei vedea fereastra de chat, cu numele de chat “Tu”, care poate fi redenumit după bunul tău plac. WhatsApp îți va afișa fereastra de chat împreună cu toate celelalte contacte ale tale.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top