Connect with us

newspass.ro

Will Smith revine pe covorul roșu, după incidentul de la Premiile Oscar

Will Smith revine pe covorul roșu, după incidentul de la Premiile Oscar

Media

Will Smith revine pe covorul roșu, după incidentul de la Premiile Oscar

Sursa Foto: People

Will Smith revine pe covorul roșu, după incidentul de la Premiile Oscar

Will Smith revine pe covorul roșu la câteva luni de la incidentul în care l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar. Actorul s-a enervat după ce comediantul a făcut o glumă despre soția lui. Iată că Will Smith revine în atenția publică prin prezența sa la premiera filmului Emancipation. Câștigătorul premiului Oscar a revenit în lumina reflectoarelor pentru prima dată de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din luna martie 2022, scrie Hollywood Reporter.

Will Smith revine pe covorul roșu

Actorul laureat al premiului Oscar a fost prezent la lansarea filmului Emancipation, după o perioadă în care a stat în umbra reflectoarelor. Will Smith a venit să susțină Apple Original Film, aceasta fiind prima apariție importantă a actorului de la incidentul cu Chris Rock din martie 2022. Smith s-a prezentat pe covorul roșu însoțit de soția sa, Jada Pinkett Smith și cei trei copii ai lor, Trey, Jaden și Willow. Cu toții au fost primiți în aplauze de către cei prezenți la eveniment. Smith a avut o atitudine degajată, dând de înțeles că se bucură de revenirea în atenția publică.

După ce a stat la o sesiune de poze, actorul a petrecut o vreme în compania directorilor Apple, Jamie Erlich, Eddy Cue și Zack Van Amburg.

În luna martie a acestui an, actorul Will Smith a făcut un gest total neașteptat la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar. Acesta s-a simțit ofensat de o glumă făcută de comediantul Chris Rock despre soția sa. Ulterior, Smith care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, și-a cerut scuze academiei și colegilor pentru acest incident. El a spus că uneori dragostea te determină să faci lucruri nebunești.

Will Smith în rolul lui Peter în filmul Emancipation

Filmul Emancipation este bazat pe o poveste adevărată. Personajul principal Peter, interpretat de Will Smith, pleacă în căutarea familiei sale, păcălind vânători cu sânge rece și supraviețuiește în situații extreme.

În cele din urmă, Peter se înrolează în armată, iar de acolo totul se schimbă. În timpul unei examinări medicale i-a fost fotografiat spatele plin de cicatrici. S-a constatat că acesta fusese biciuit de fostul supraveghetor al plantației sale. Fotografia a fost publicată de ziarul The Independent demonstrând cruzimea și barbaria sclaviei în America.

“Când am făcut acest film mi-am imaginat potențialul pe care l-ar putea reprezenta în zilele noastre. M-am gândit că ar fi o reamintire necesară a unora dintre drumurile pe care am mers ca țară, în trecut. Să joc într-un astfel de film acum este pentru mine o perfecțiune poetică”, a declarat Will Smith pentru The Hollywood Reporter.

Deși a spus dintotdeauna că va evita filmele despre sclavie, Smith susține că a acceptat acest rol gândindu-se că Emancipation este un film despre libertate.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top